Skip to content

Administratief medewerk(st)er bij ABS Autoherstel Noord-Limburg in Horst

Horst, Limburg, Nederland€ 3.000 - € 3.600 per maandBackoffice / Administratie

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en klantgerichte administratief medewerk(st)er voor onze locatie in Horst. 

Als financiële, ambitieuze duizendpoot ben jij klaar voor een nieuwe baan met een gevarieerd takenpakket. En veel verantwoordelijkheid. Want je zorgt niet alleen voor een zorgvuldige afsluiting van de maand. Je denkt ook mee over effectieve werkprocessen en heldere rapportages. Jij bent thuis in de digitale omgeving. Zo maak jij echt het verschil. Voor het team en voor jezelf.

Het financiële team bestaat uit 1 andere collega, Je werkt nauw met iedereen op het kantoor samen en ondersteunt elkaar bij de werkzaamheden. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie van ABS Autoherstel Noord-Limburg.

Als financieel medewerker ondersteun je dagelijks de debiteurenafdeling. Je boekt de inkoopfacturen in, en controleert de verkoopfacturen. Daarnaast boek en verwerk je de kas van de vestiging. En assisteer je bij het aanleveren van gegevens voor de belastingcontrole, maandelijkse financiële verslaglegging en de jaarlijkse begroting.

Hoofdtaken:

 • Maandelijks verantwoordelijk voor het verwerken en afsluiten van de administratie
 • Controleren van betaallijsten en klaarzetten van betalingen
 • Het verzamelen van kengetallen voor efficiënte metingen in het productieproces

Omdat je financiële ervaring hebt, weet je dat je altijd zorgvuldig om moet gaan met persoonlijke en vertrouwelijke informatie. En je hebt ervaring met werken in Office 365, Exact-Online.

Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met DeltaPro, maar dit is geen vereiste. 


Wij bieden:

ABS Autoherstel Noord-Limburg is echt een familiebedrijf.

Concreet

 • Salaris tussen € 3.000 en € 3.600 bruto per maand bij een werkweek van 38 uur (uren in overleg)
 • 27 verlofdagen
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Contract van 20-32 uur is bespreekbaar
 • Maar de beste arbeidsvoorwaarde die we je bieden is een plezierige werkplek


Over ABS Autoherstel:
De bedrijven van ABS Autoherstel zijn gevestigd in heel Nederland. Onze medewerkers werken met passie en een grote betrokkenheid. Elke dag zijn zij in beweging om nog beter te presteren voor onze klanten en opdrachtgevers. In onze modern uitgeruste werkplaatsen staan deze enthousiaste en vakkundige medewerkers borg voor een uitstekende en snelle service. Ben jij op zoek naar een inspirerende en continu groeiende werkgever waar je de kans krijgt om jouw talenten verder te ontwikkelen?


Interesse?

Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar p.timmermans@absnoordlimburg.nl of neem contact op met Peter Timmermans via 077-3982019.

Vereisten

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding richting bedrijfsadministratie (MBA)
 • Je hebt ervaring met en kennis van het Exact boekhoudsysteem
 • Je bent gericht op resultaat en samenwerking

of