Overslaan naar content

BBL Leerling schadehersteller bij ABS Autoherstel Boekhorst Geldermalsen

Op locatie
  • Geldermalsen, Gelderland, Nederland
Leerlingen (BBL)

Functieomschrijving

In jouw vrije tijd vind je niets leuker dan het sleutelen en schade herstellen aan auto's. Van jouw hobby kun jij, jouw werk gaan maken! Wil jij net als ons en onze klanten vooruit? Solliciteer dan in de zevende versnelling als (BBL) leerling schadehersteller!

Als leerling schadehersteller zorg je ervoor dat auto's met schades er weer netjes bij komen te staan. Je bent bezig of je wilt starten met een BBL-opleiding schadehersteller bij bijvoorbeeld het ROC of VOC en je wilt werken met de mooiste automerken. Bij Boekhorst werken we met het nieuwste gereedschap en laatste technieken aan de allernieuwste auto's. Bovendien kun je rekenen op goede begeleiding van ervaren vakmensen.


Wij bieden:

  • Werken met moderne schadehersteltechnieken
  • Een aantrekkelijke en afwisselende baan binnen een mensgerichte organisatie
  • 4 dagen werken, 1 dag naar school en 5 dagen betaald krijgen
  • Jouw opleiding wordt voor je betaald; kan jij lekker verder sparen voor een toffe auto
  • De mogelijkheid om op onze kosten je rijbewijs te behalen; zodat jij veilig op weg kan
  • Werken in een professionele omgeving; zo leer jij de fijne kneepjes van het vak


Over ABS Autoherstel Boekhorst:

Schadeherstelbedrijf ABS Autoherstel Boekhorst is een familiebedrijf dat al meer dan 75 jaar bestaat en door de jaren heen is uitgebouwd tot wat het nu is, één van Nederlands meest innovatieve schadeherstelbedrijven. We maken gebruik van uiteenlopende geavanceerde technieken voor schadeherstel en er is veel ruimte voor innovatie en (persoonlijke) ontwikkeling. In onze bedrijven staat de klant centraal, wij bieden onze klanten een totaal pakket aan diensten. Wij bieden meerwaarde!
Wij leveren kwaliteit en willen ons zelf blijven verbeteren. Daarom mogen wij ons één van de exclusieve schadeherstellers noemen van onder andere TESLA, Volvo, Peugeot, Toyota, Volkswagen en Audi.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit diep verankerd in onze bedrijfsvoering, hier houden we altijd rekening mee in onze processen. Wij streven er als organisatie naar om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten en natuurlijke rijkdommen te besparen. Wij werken bijvoorbeeld met digitale werkorders op tablets waarbij er geen gebruik meer wordt gemaakt van papier, en houden rekening met de hoeveelheid grondstoffen die we gebruiken.

Vereisten

  • Je volgt de opleiding tot autoschadehersteller of je wilt ermee starten
  • Passie voor auto(techniek)
  • Doorzettingsvermogen en leergierig


Interesse?

Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar werken@bochanegroep.nl, of neem contact op via telefoonnummer 088-8802504.

of