Overslaan naar content

Financieel administratief medewerker bij ABS Autoherstel Den Elzen Den Haag

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.600 per maandBackoffice / Administratie

Functieomschrijving

Als financiële, ambitieuze duizendpoot ben jij klaar voor een nieuwe baan met een gevarieerd takenpakket. En veel verantwoordelijkheid. Want je zorgt niet alleen voor een zorgvuldige afsluiting van de maand. Je denkt ook mee over effectieve werkprocessen en heldere rapportages. Jij bent thuis in de digitale omgeving want wij werken (bijna) niet met papier. Zo maak jij echt het verschil. Voor het team en voor jezelf.

Je komt te werken op de Binckhorst in Den Haag. In een kantoor naast onze vestiging Den Haag. Het financiële team bestaat uit 5 collega’s, waaronder de manager. Je werkt nauw met iedereen samen en ondersteunt elkaar bij de werkzaamheden.

Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor de financiële administratie van de Den Elzen Groep.


De functie

Als financieel medewerker ondersteun je dagelijks de debiteurenafdeling. Je boekt de inkoopfacturen in, en controleert de verkoopfacturen. Daarnaast boek en verwerk je de kas van de vestigingen. En assisteer je bij het aanleveren van gegevens voor de belastingcontrole, maandelijkse financiële verslaglegging en de jaarlijkse begroting.

We vinden het een sport kritisch te blijven kijken naar onze werkprocessen. Denk je dat iets efficiënter kan? Dan is er ruimte dit tijdens een overleg in te brengen. En je wordt uitgedaagd om het dan ook op te gaan pakken. Want dat is het mooie van werken bij ons. Je kunt je eigen ideeën uitrollen.

Voor de volledigheid zetten we de hoofdtaken voor je op een rij.


Hoofdtaken

 • Maandelijks verantwoordelijk voor het verwerken en afsluiten van de administratie
 • Controleren van betaallijsten en klaarzetten van betalingen
 • Het verzamelen van kengetallen voor efficiënte metingen in het productieproces

Omdat je financiële ervaring hebt, weet je dat je altijd zorgvuldig om moet gaan met persoonlijke en vertrouwelijke informatie. En je hebt ervaring met werken in Office 365.

Het zou fijn zijn als je ervaring hebt met Elvy ,S4Dunning en/of DeltaW. Maar dit is geen vereiste. Wel vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in het volgende profiel.


Ons aanbod

ABS Den Elzen is echt een familiebedrijf. En dat voel je. Zo ontvang je een persoonlijke felicitatie van Joost (onze directeur) op je verjaardag. En hij staat zelf achter de pannen bij onze jaarlijkse stamppot. Ook moet je niet raar opkijken als een directielid een praatje met je komt maken en je vraagt naar de uitslag van je laatste (sport)wedstrijd. We zijn namelijk écht geïnteresseerd in elkaar.

Maar ABS Den Elzen is meer dan alleen gezelligheid. Met 200 vakmensen en 9 vestigingen zijn we één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland. En dit jaar bestaan we 75 jaar! We willen én blijven investeren in nieuwe technieken en gereedschappen. En kunnen je veel bieden op het gebied van arbeidsvoorwaarden en opleidingen.


Concreet

 • Salaris tussen € 3.000 en € 3.600 bruto per maand bij een werkweek van 38 uur
 • 27 verlofdagen
 • Vitaliteitsbonus tot maximaal € 1.000 bruto per jaar
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden
 • Contract van 32-36 uur is bespreekbaar

Maar de beste arbeidsvoorwaarde die we je bieden is een plezierige werkplek!

Vereisten

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde Mbo-opleiding richting bedrijfsadministratie (MBA)
 • Je hebt ervaring met en kennis van het Exact boekhoudsysteem
 • Je bent gericht op resultaat en samenwerking


Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en wil je meer informatie? Neem contact op met HR-specialist Mathilde Scholten via 06-18588436 of per e-mail via werkenbij@denelzen.nl.

of