Overslaan naar content

Voorbewerker/autospuiter bij ABS Autoherstel Groen in Steenwijk

Steenwijk, Overijssel, Nederland€ 2.700 - € 3.500 per maandVoorbewerker / autospuiter

Functieomschrijving

Wegens aanhoudende drukte zijn wij op zoek naar een ervaren plaatwerker. Als voorbewerker/spuiter word je onderdeel van een jong en dynamisch team waar collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Als geen ander kun jij schuren, plamuren, afplakken, lak mengen en spuiten. Je zorgt ervoor dat elk voertuig of onderdeel strak de spuitcabine in gaat. Jouw vakmanschap zorgt ervoor dat het eindresultaat uit de cabine perfect is. Daarnaast vinden we het fijn als jij je collega’s soms helpt met werkplaats gerelateerde werkzaamheden.


Wij bieden:

  • Een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inzicht
  • Mogelijkheid voor het volgen van cursussen
  • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden


Over ABS Autoherstel Groen:

Bij ABS Groen in Steenwijk zijn wij dagelijks bezig om de klant te ontzorgen met een gedegen en efficiënte aanpak. Kwaliteit en service is 1 van onze kernwaarden. Wij helpen de klant weer zo spoedig mogelijk op weg.

Met onze ervaren mensen en goed uitgeruste werkplaats, verzorgen wij het schadeherstel voor de meeste verzekeraars en leasemaatschappijen. Binnen ons bedrijf repareren wij alle merken en type auto’s, bedrijf auto’s, campers en caravans.

Vereisten

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding MBO
  • Minimaal 1 jaar ervaring als voorbewerker/autospuiter
  • Je functioneert goed in teamverband
  • Je levert een flexibele en positieve bijdrage aan het team


Pak het moment

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt ? Wil je meer weten ?
Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar peter.groen@absgroen.nl, of neem contact op met Peter Groen, telefoonnummer 0521-510381.

of