Overslaan naar content

ABS Autoherstel

De belangrijkste autoschadeherstelketen van Nederland

Je vindt ons door het hele land. En waar je ook binnenstapt, je komt altijd terecht bij een schadeherstelbedrijf waar hard wordt gewerkt. Met hart voor de zaak en passie voor het vak. Wij zijn trots op onze vakmensen. Iedereen is een onmisbare schakel in het proces.

Professionaliteit & Kwaliteit

Wij ademen professionaliteit in elk aspect van onze organisatie. Met zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers regelen we alles tot in de puntjes. Dit weerspiegelt zich in de uitstekende samenwerking en de kwaliteit van het werk dat we leveren.

Plezier & collegialiteit

Plezier in het werk en een sterke collegialiteit staan bij ons hoog in het vaandel. We geloven dat een prettige werksfeer en soepele samenwerking essentieel zijn om topkwaliteit te kunnen bieden. Goed opgeleide mensen vormen de kern van ons succes.

Afwisseling & uitdaging

Met grote lease- en verzekerings-maatschappijen als onze klanten, ben je altijd verzekerd van werk dat zowel afwisselend als uitdagend is. De projecten waar we aan werken, brengen een dynamische werkomgeving met zich mee, waar geen dag hetzelfde is.

Opleiding & ontwikkeling

We zetten ons in om je continu te helpen groeien in je vak. Kennis van de nieuwste technieken en innovaties is hierbij cruciaal. Via de ABS Academy zorgen we dat je een expert in je vakgebied bent en blijft, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Wat jouw drive ook is, bij ABS Autoherstel kun je ermee aan de slag

Je werkt in een technisch vak waar toekomst in zit. Je kan je blijven ontwikkelen en nieuwe technieken leren. Je maakt deel uit van een hecht team met betrokken collega’s. Scoren doe je sámen, toch? Je gaat aan de slag in een omgeving met veel afwisseling. Om welk type of merk auto het ook gaat, je komt ze allemaal tegen. Staat jouw baan ertussen?

Ontmoet je collega's

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij ABS Autoherstel ervaren? Lees hier de verhalen van onze medewerkers.

Ontmoet je collega'sDylan | Schadehersteller

"De diversiteit in het werk. Iedere dag weer anders. Dat maakt het werk zo leuk."

Max | Schadehersteller

“Een auto die kapot binnen komt en weer mooi opgeknapt weggaat, daar haal ik voldoening uit.”

Max | Spuiter

"Ik vind het een grotere uitdaging om een auto strak te maken. Dus plamuren, afplakken en volledig spuiten. Dan zie je direct resultaat.”

Alle vacatures

143 vacatures