Overslaan naar content

Van Schade naar Schoonheid

OVER ABS AUTOHERSTEL

ABS Autoherstel is de belangrijkste autoschadeherstelketen van Nederland. Je vindt ons door het hele land. En waar je ook binnenstapt, je komt altijd terecht bij een schadeherstelbedrijf waar hard wordt gewerkt. Met hart voor de zaak en passie voor het vak. Wij zijn trots op onze vakmensen. Iedereen is een onmisbare schakel in het proces.

We zijn een professionele club en dat is aan alles te merken. We hebben de zaken goed geregeld met onze opdrachtgevers én onze medewerkers.

Daarnaast vinden we plezier in je werk en collegialiteit ook enorm belangrijk. Als we topwerk willen leveren, kunnen we gewoon niet zonder goedopgeleide mensen, een prettige werksfeer en een soepele samenwerking.

Wij werken voor de grootste lease- en verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Dit betekent niet alleen dat je zeker bent van werk, maar ook dat je op afwisselend werk kan rekenen. Je krijgt te maken met alle mogelijke automerken, schades en technieken en dat maakt je werk afwisselend en uitdagend. De perfecte combinatie van vakmanschap en innovatie.

Als je bij ons werkt, helpen we je uitstekend bij te blijven in je vak. Zodat je alles weet van de nieuwste technieken en innovaties. Via de ABS Academy zorgen we ervoor dat jij een topper in je vak bent én blijft.

In jouw leven zit jij achter het stuur – jij bepaalt waar je naartoe gaat.