Overslaan naar content

1e Schadehersteller/plaatwerker (Tesla) bij ABS Autoherstel Den Elzen Zoetermeer

Op locatie
 • Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 3.500 per maandAutoschadehersteller / plaatwerker

Functieomschrijving

Onze vestiging in Zoetermeer is op zoek naar een nieuwe Plaatwerker (Tesla). Dus ben jij op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Kom werken in Zoetermeer en maak het verschil. Bekijk de vacature!


Uitdeuken, herstellen, vervangen en lassen. Dat zijn werkzaamheden waar je gelukkig van wordt. Omdat je weet dat iedere klus anders is, daag je jezelf elke dag uit om het beste resultaat te leveren. Dat lukt omdat je een vakspecialist bent. En werkt met het beste gereedschap en je eigen gereedschapskar.


Je komt te werken in Zoetermeer. Een mooie vestiging met een groot parkeerterrein. Het team bestaat uit 20 collega’s. Een gezellige mix van jonge talenten en ervaren collega’s. Sommige collega’s werken hier al meer dan 25 jaar! De werksfeer is goed en er wordt veel met elkaar gelachen. Ook op zaterdag, als collega’s hun eigen auto’s komen wassen of herstellen. Het team heeft veel voor elkaar over. Ons gezamenlijke doel is om auto’s weer als nieuw af te leveren. Daarom helpen we elkaar als dat nodig is. Bijvoorbeeld door soms wat langer te blijven om een collega te ondersteunen. Dat zorgt voor een fijn teamgevoel!


De functie
Tijdens de dagstart neem je met elkaar de dag door. Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt. Samen met je collega plaatwerkers zorg je ervoor dat elke auto weer veilig de weg op gaat.

Maar jouw werk gaat verder dan alleen het herstellen van de schade. Voor elke klus maak je voor jezelf een reparatieplan. Hoe begin je de klus? Wat voor apparatuur heb je nodig? Voor het uitlijnen van de auto op de richtbank tot het monteren van de carrosserie-, voertuig- en interieurdelen. Jij weet je wel raad!

Omdat de vestiging Tesla gecertificeerd is, biedt deze functie mooie kansen. Bij ons staan persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Dus als je jezelf verder wilt ontwikkelen tot een echte Tesla-specialist, is dit een unieke kans.

Door je ruime ervaring als plaatwerker ben je bekend met de algemene taken. Maar we zetten de hoofdtaken nog voor je op een rij.


De hoofdtaken

 • Uitdeuken, herstellen, en eventueel vernieuwen en vervangen van plaatdelen
 • Het richten van carrosserieën
 • Met behulp van meet- en testapparatuur de werking van in voertuigen aanwezige systemen, installaties en componenten meten (airbag, gordelspanners, brandstofsystemen, ruitmechanismen, navigatiesystemen)

Hoewel het handig is om in het bezit te zijn van een geldig NEN 9140 certificaat (minimaal VOP) is dit geen vereiste. Wat we wel vragen is dat je deze cursus gaat volgen.

Voor deze functie vinden we het belangrijk, dat je jezelf herkent in het volgende profiel.


Ons aanbod

ABS Den Elzen is echt een familiebedrijf. En dat voel je. Zo ontvang je een persoonlijke felicitatie van Joost (onze directeur) op je verjaardag. En hij staat zelf achter de pannen bij onze jaarlijkse stamppot. Ook moet je niet raar opkijken als een directielid een praatje met je komt maken en je vraagt naar de uitslag van je laatste (sport)wedstrijd. We zijn namelijk écht geïnteresseerd in elkaar.

Maar ABS Den Elzen is meer dan alleen gezelligheid. Met 200 vakmensen en 9 vestigingen zijn we één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland. En dit jaar bestaan we 75 jaar! We willen én blijven investeren in nieuwe technieken en gereedschappen. En kunnen je veel bieden op het gebied van arbeidsvoorwaarden en opleidingen.


Concreet

 • Een contract van maximaal 38 uur per week
 • Een salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring
 • Werken met de nieuwste auto’s en merken
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Een jaarlijkse vitaliteitsbonus van maximaal € 1.000 bruto

Maar de beste arbeidsvoorwaarde die we je bieden is een plezierige werkplek!

Vereisten

Jouw profiel

 • Je hebt een diploma 1e schadehersteller
 • Je hebt voldoende praktijkervaring
 • Je houdt van slim en efficiënt werken


Interesse?
Spreekt deze vacature jou aan en wil je meer informatie? Neem contact op met HR-specialist Mathilde Scholten via 06-18588436 of per e-mail via  werkenbij@denelzen.nl.

of