Overslaan naar content

Allround autoschadehersteller bij ABS Autoherstel Sloot in Zundert

Op locatie
  • Zundert, Noord-Brabant, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maandAutoschadehersteller / plaatwerker

Functieomschrijving

Voor onze ABS-vestiging in Zundert zijn we per direct op zoek naar een vakkundige autoschadehersteller/plaatwerker. 

Als autoschadehersteller voer je zelfstandig alle voorkomende herstelwerkzaamheden uit, van demontage tot het spuitklaar afleveren aan de autospuiter. Je bent een belangrijke schakel in het reparatieproces en bent een echte teamplayer die heel goed zelfstandig kan werken.

Jij kunt als geen ander carrosserieschades en uiteenlopende complexere voertuigsystemen herstellen. Je verricht snel en vakkundig de juiste handelingen en past de technieken toe die hiervoor nodig zijn. Jij bent de expert op gebied van elektronica en voertuigsystemen en zorgt voor de juiste diagnose en verricht metingen om het probleem te verhelpen, zodat onze klant weer snel en veilig de weg op kan.


Wij bieden:

  • Een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inzicht
  • Mogelijkheid voor het volgen van cursussen
  • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden


Over ABS Autoherstel Sloot:
Bij ons MOET je niet werken. Bij ABS Sloot in Zundert wil je werken! We zijn een klein schadeherstelbedrijf waarin het team centraal staat. We investeren in onze mensen met kennis en equipement. Onze mensen willen graag bij ons werken doordat we geen zware management lagen hebben maar juist een heel platte open organisatie en communicatie hebben. Gaat er dan nooit iets fout of mis hierin? Nee we zijn zeker niet foutloos. We verwachten dat je inzet en kwaliteit van je werk zo goed mogelijk zijn en waar nodig wordt je getraind. Kom eens langs voor een gesprek of gewoon als je eens wilt kijken of je onze werkplaats als jouw nieuwe werkplek zou zien zitten. We vinden het fijn als je vooraf een afspraak maakt zodat we weten dat je komt en we ook voldoende tijd hebben voor je. Je bent welkom!

Vereisten

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding autoschadehersteltechniek niveau 3 
  • Minimaal 3 jaar ervaring als autoschadehersteller of plaatwerker
  • Goed functionerend in teamverband 
  • Bereidheid om cursussen te volgen
  • Een flexibele en positieve bijdrage aan het team


Pak het moment

Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar erno.sloot@abssloot.nl, of neem contact op met Erno Sloot, telefoonnummer 076-5974530.

of