Overslaan naar content

Autoschadehersteller bij ABS Autoherstel Westland Autoschade in De Lier

Op locatie
  • De Lier, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 3.500 per maandAutoschadehersteller / plaatwerker

Functieomschrijving

Als schadehersteller herstel je uiteenlopende schades aan auto’s. Ons team staat voor kwaliteit en kennis. Onze auto’s worden weer glimmend en veilig de weg opgestuurd en als Schadehersteller maak jij onderdeel uit van het herstelproces. Grote of kleine schades, we zien ze allemaal in onze werkplaats verschijnen. Jij pakt elke schade met beide handen aan en gaat er weer wat moois van maken. Je dagtaken bestaan uit het herstellen van de auto. Werkzaamheden die hieronder vallen zijn o.a.:

- Wielophanging;

- Kalibreren;

- Uitlijnen/airco;

- Inleren en uitlezen auto computersystemen;

- Herstellen van uiteenlopende schades aan auto's van onze klanten;

- Demonteren en monteren van onderdelen;

- herstellen en vervangen van carrosseriedelen;

- werken aan ADAS-systemen en volledig elektrische voertuigen.


Heb jij werkervaring als monteur en wil je een draai geven aan deze functie? Bij ons is het mogelijk om als monteur aan de slag te gaan in ons schadeherstel team. Doordat de auto van de toekomst steeds meer technische mogelijkheden krijgt, heeft de auto ook technisch herstel nodig. In ons team zijn we op zoek naar een collega die handig is, verstand heeft van techniek en graag nieuwe dingen leert. Wij zijn bereid om je een omscholing te geven en intern te leren tot schadehersteller van de toekomst.


Dit bieden wij:

- Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

- Een team van 15 personen

- Reiskostenvergoeding

- 25 vakantiedagen

- Pensioenregeling

- Opleidingsmogelijkheden

- Salaris o.b.v. ervaring

- Werken in een moderne omgeving met de nieuwste technieken

- Jaarlijks personeelsuitje


Over ABS Autoherstel Westland Autoschade:

Ons team van Westland Autoschade deelt kennis en passie. Waar van oorsprong ons bedrijf ooit is gestart als familiebedrijf, delen we nu onze ervaring en kennis met een groot team met opgeleide vakmensen. Onlangs zijn wij uitgeroepen tot milieuvriendelijkste autoschade bedrijf van Nederland. Wij werken met biomassa in plaats van gas, zorgen voor persoonlijke bescherming, water gedragen lakken en zijn onder andere in het bezit van een het certificaat ‘iso 9001-kwaliteit, iso 14.001 milieubeheer, BOVAG Erkend Schadeherstel en Erkend Duurzaam. Wij herstellen schade voor alle verzekeraars en vele leasemaatschappijen en zijn gespecialiseerd in het repareren van de auto van de toekomst. Ons team is hecht en zeer collegiaal. Met zijn allen staan we voor kwaliteit en hebben we oog voor detail. Elke auto gaat weer als nieuw en volgens de fabrieksvoorschriften de weg op!

Vereisten

Dit ben jij:

- Je hebt een afgeronde MBO opleiding

- Je kan goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig

- Je bent leergierig


Pak het moment

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van de auto van de toekomst. Ben jij klaar voor de baan van je toekomst? Solliciteer op onze openstaande vacature, we maken graag kennis met je!

of