Overslaan naar content

Autoschade Technicus bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet

Op locatie
 • Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland
 • Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland
 • Oud-Beijerland, Zuid-Holland, Nederland
+2 meer
Autoschade Technicus

Functieomschrijving

Wegens aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar een ervaren autoschade technicus die altijd gaat voor het allerbeste vakwerk en zowel zelfstandig als in teamverband kan functioneren. 

Jij bent de expert binnen ons team om complexere voertuigsystemen te herstellen. Jij blinkt uit met jouw technische kennis op het gebied van elektronica en voertuigsystemen. Door jouw vakkundigheid rijden klanten binnen no-time weer weg met een glimlach.


Wat ga je doen?
Als autoschade technicus ben je verantwoordelijk voor het herstel van carrosserieschades en uiteenlopende complexe voertuigsystemen. Aan het begin van de werkdag bespreek je samen met de chef werkplaats wat er op de planning staat voor die dag. Elke werkdag ziet er anders uit omdat je nooit van tevoren weet wat voor voertuigen binnenkomen. Voor jou is dit geen enkel probleem, grote of kleine schade, jij voert vakwerk uit! Aan het einde van de werkdag zorgen jij en je collega’s ervoor dat de werkplaats opgeruimd is. Zo begin je de volgende werkdag weer in een schone werkplaats, dat is relaxt werken! Je staat klaar voor je collega’s, door elkaar te helpen brengen jullie het kwaliteitsniveau steeds een stukje hoger. Jullie zorgen er gezamenlijk als team voor dat jullie aan het einde van de dag tevreden naar huis gaan. Jouw werkzaamheden als autoschade technicus zien er als volgt uit:

 • Jij herstelt carrosserieschades en uiteenlopende complexere voertuigsystemen
 • Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied
 • Je staat klaar voor je collega’s om hen te helpen en kennis met hen te delen


Wij bieden:

Je wordt onderdeel van een team in een goed georganiseerde werkplaats. Persoonlijke groei staat bij ons hoog in het vaandel, we moedigen je aan om jezelf continu te ontwikkelen. We bespreken elk kwartaal jouw individuele doelen en hoe je deze wilt bereiken. Hiertegenover staat een aantrekkelijke bonus als je deze doelen behaalt. Mocht je de ambitie hebben om een aanvullende opleiding te volgen, dan is dit altijd bespreekbaar. Je kunt rekenen op:

 • Uitzicht op een vast contract
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Werken met de nieuwste technieken en technologieën in de branche
 • Een kwartaalbonus bij het behalen van gestelde doelen
 • De mogelijkheid voor het volgen van een opleiding


Over ABS H. Hoogvliet Groep:

ABS H. Hoogvliet is een familiebedrijf met vestigingen in Barendrecht, Oud-Beijerland en Spijkenisse. Het is onze missie om elke klant te ontzorgen met kwalitatief en veilig autoschadeherstel. Door structureel te investeren in de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers behoren wij tot de top van autoschadeherstel bedrijven. We doen dit met een betrokken en gemotiveerd team waarmee we ambassadeurs maken van onze opdrachtgevers. Wij worden door leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeraars en particulieren erkend als dè betrouwbare en deskundige partner in kwalitatief en veilig schadeherstel. Daar zijn we trots op!

Wij werken vanuit onze modern uitgeruste werkplaatsen samen met ruim 50 collega’s. De sfeer is informeel, collegiaal en ambitieus. We staan klaar voor elkaar en delen kennis met elkaar. We moedigen je aan om de beste in je vak te worden en je expertise te verbreden doormiddel van opleidingen en trainingen aan te bieden. We investeren constant in onze organisatie en medewerkers, dat zie je terug in ons werk. Samen zorgen we er elke dag voor dat klanten weg rijden met een auto die er weer als nieuw uitziet. We sluiten de week regelmatig gezellig af. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen met plezier naar het werk komt!

Vereisten

Wij vragen:

Wij verwachten dat jij net zoveel waarde hecht aan kwaliteit als dat wij doen. Je legt de lat hoog voor jezelf en voelt je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat. Bij ABS H. Hoogvliet vinden we collegialiteit en betrokkenheid heel belangrijk. Door elkaar te helpen en kennis te delen brengen we het kwaliteitsniveau steeds een stukje hoger. Om aan de slag te gaan als autoschade technicus verwachten wij het volgende van jou:

 • Ervaring in ons vakgebied
 • Een collegiale werkhouding, je helpt een ander graag en neemt hierin zelf initiatief
 • Jij neemt geen genoegen met een gemiddeld resultaat en wilt alleen maar beter worden in je werk


Interesse?

Bel of app Kirsten Bonnier op 06-41198056 of stuur een e-mail naar Kirsten.Bonnier@abshhoogvliet.nl.

of