Overslaan naar content

Autoschademonteur bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet

Op locatie
  • Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland
  • Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland
  • Oud-Beijerland, Zuid-Holland, Nederland
+2 meer
Autoschadehersteller / plaatwerker

Functieomschrijving

Voor onze ABS-vestigingen (Oud-Beijerland, Spijkenisse, Barendrecht) zijn wij per direct op zoek naar een ervaren autoschademonteur. 

Bij ABS H. Hoogvliet draait het om kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en het blij maken van onze klanten. Je zorgt ervoor dat elke auto die onze werkplaats verlaat er weer als nieuw uitziet. Jouw werk is vakmanschap waar je trots op bent en dat zie je terug in het resultaat.


Wat ga je doen?
In de ochtend bespreek je samen met de chef werkplaats en collega’s wat er die dag op de planning staat. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met het verwijderen, vervangen en de- en monteren van carrosserie-, voertuig en interieurdelen. Jij zorgt ervoor dat je efficiënt te werk gaat en je bent pas tevreden als het werk netjes afgerond is. Aan het einde van de werkdag zorgen jij en je collega’s ervoor dat de werkplaats opgeruimd is. Zo begin je de volgende werkdag weer in een schone werkplaats, dat is relaxt werken! Als schademonteur voer je de meest uiteenlopende werkzaamheden uit waardoor elke werkdag er anders uitziet, de werkweek vliegt dan ook voorbij! Jouw werkzaamheden als schademonteur zien er als volgt uit:

• Het uitvoeren van werkzaamheden zoals de- en montage, lokaliseert storingen in systemen en installaties en verhelpt deze, test met benodigde apparatuur de werking van in voertuigen aanwezige systemen
• Jij werkt nauwkeurig om het beste resultaat te behalen
• Heb je tijd over? Dan help je natuurlijk je collega’s zodat jullie samen op tijd naar huis kunnen


Wij bieden:

Je komt te werken in een nette werkplaats. Wij vinden zelfontwikkeling erg belangrijk en stimuleren jou om hier actief aan te werken. Elk kwartaal bespreken we jouw persoonlijke doelen en hoe je dit gaat realiseren. Om jou extra te stimuleren ontvang jij een mooie bonus wanneer jij je doelen hebt behaald. Als je de ambitie hebt om een opleiding te volgen om nog beter te worden in je werk, helpen wij je daar graag bij. Jij kan rekenen op:

• Uitzicht op een vast contract
• 25 vakantiedagen per jaar
• Elk kwartaal een bonus als gestelde doelen behaald zijn
• De mogelijkheid om te werken met de nieuwste technieken en technologieën uit de branche
• De mogelijkheid een opleiding te volgen


Over ABS H. Hoogvliet:

ABS H. Hoogvliet is een familiebedrijf met vestigingen in Barendrecht, Oud-Beijerland en Spijkenisse. Het is onze missie om elke klant te ontzorgen met kwalitatief en veilig autoschadeherstel. Door structureel te investeren in de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers behoren wij tot de top van autoschadeherstel bedrijven. We doen dit met een betrokken en gemotiveerd team waarmee we ambassadeurs maken van onze opdrachtgevers. Wij worden door leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeraars en particulieren erkend als dè betrouwbare en deskundige partner in kwalitatief en veilig schadeherstel. Daar zijn we trots op!
Wij werken vanuit onze modern uitgeruste werkplaatsen samen met ruim 50 collega’s. De sfeer is informeel, collegiaal en ambitieus. We staan klaar voor elkaar en delen kennis met elkaar. We moedigen je aan om de beste in je vak te worden en je expertise te verbreden doormiddel van opleidingen en trainingen aan te bieden. We investeren constant in onze organisatie en medewerkers, dat zie je terug in ons werk. Samen zorgen we er elke dag voor dat klanten weg rijden met een auto die er weer als nieuw uitziet. We sluiten de week regelmatig gezellig af. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen met plezier naar het werk komt!

Vereisten

Wij vragen:

Wij verwachten dat jij net zoveel waarde hecht aan kwaliteit als dat wij doen. Je legt de lat hoog voor jezelf en voelt je verantwoordelijk voor een goed eindresultaat. Bij ABS H. Hoogvliet vinden we collegialiteit en betrokkenheid heel belangrijk. Door elkaar te helpen en kennis te delen brengen we het kwaliteitsniveau steeds een stukje hoger. Om aan de slag te gaan als schademonteur verwachten wij het volgende van jou:

• Ervaring in jouw vakgebied
• Een collegiale werkhouding, je helpt een ander graag en neemt hierin zelf initiatief
• Jij neemt geen genoegen met een gemiddeld resultaat en wilt alleen maar beter worden in je werk


Interesse?

Bel of app Kirsten Bonnier op 06-41198056 of stuur een e-mail naar Kirsten.Bonnier@abshhoogvliet.nl.

of