Overslaan naar content

Chef werkplaats bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet Spijkenisse

Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland€ 3.115 - € 4.058 per maandWerkplaats algemeen

Functieomschrijving

Een goede werkverdeling is het halve werk. Als chef werkplaats weet jij daar alles van! Je zorgt er voor dat iedereen gelijk na de dagstart aan het werk kan. Een chef werkplaats waarborgt de kwaliteit binnen het team. Jij weet hoe je iedereen in jouw team in hun kracht kunt zetten. Jouw leidinggevende rol is vakmanschap waar je trots op bent en dat zie je terug in het resultaat!


Wat ga je doen?

Aan het begin van de werkdag bespreek je tijdens de dagstart wat er die dag op de planning staat. Als chef werkplaats weet je wat er die dag moet gebeuren, door wie en zorg je dat de planning gehaald gaat worden waardoor onze klanten tevreden de deur uit gaan met hun herstelde auto. Aan het einde van de werkdag zorgen jij en je collega’s ervoor dat de werkplaats opgeruimd is. Zo begin je de volgende werkdag weer in een schone werkplaats, dat is relaxt werken! Je weet hoe je jouw team kunt coachen maar kunt ook luisteren en hebt een goed inlevingsvermogen. Collega’s kunnen op jou rekenen als ze jouw hulp nodig hebben. Jullie werken samen als een team om het beste resultaat te behalen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Instrueert en coördineert de werkzaamheden van je team
 • Je bent de expert als het gaat om een optimale bezetting in de werkplaats
 • Je stimuleert je team tot prestatieverbetering
 • Je controleert en bewaakt de voortgang en uitvoering van het werk en verricht de eindcontrole van het uitgevoerde werk voor aflevering. Indien nodig corrigeer je dit ook.
 • Je zorgt voor een opgeruimde werkplaats


Wat krijg je van ons?

Wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit doen we door elk kwartaal te bespreken wat je individuele doelen zijn en welke stappen jij gaat zetten om deze te realiseren. Om je extra te motiveren, bieden we een aantrekkelijke bonus bij het behalen van je doelstellingen. Je kan rekenen op:

 • Uitzicht op een vast contract
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Werken met de nieuwste technieken uit de branche
 • Elk kwartaal een bonus als de gestelde doelen behaald zijn
 • De mogelijkheid om een opleiding te volgen en door te groeien


Over ons

ABS H. Hoogvliet is een familiebedrijf met vestigingen in Barendrecht, Oud-Beijerland en Spijkenisse. Het is onze missie om elke klant te ontzorgen met kwalitatief en veilig autoschadeherstel. Door structureel te investeren in de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers behoren wij tot de top van autoschadeherstel bedrijven. We doen dit met een betrokken en gemotiveerd team waarmee we ambassadeurs maken van onze opdrachtgevers. Wij worden door leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeraars en particulieren erkend als dè betrouwbare en deskundige partner in kwalitatief en veilig schadeherstel. Daar zijn we trots op!

Wij werken vanuit onze modern uitgeruste werkplaatsen samen met ruim 50 collega’s. De sfeer is informeel, collegiaal en ambitieus. We staan klaar voor elkaar en delen kennis met elkaar. We moedigen je aan om de beste in je vak te worden en je expertise te verbreden doormiddel van opleidingen en trainingen aan te bieden. We investeren constant in onze organisatie en medewerkers, dat zie je terug in ons werk. Samen zorgen we er elke dag voor dat klanten weg rijden met een auto die er weer als nieuw uitziet. We sluiten de week regelmatig gezellig af. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen met plezier naar het werk komt!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Bij ABS H. Hoogvliet hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom verwachten wij van jou dat je streeft naar een perfect eindresultaat en hier zelf de verantwoordelijkheid voor neemt. Betrokkenheid, collegialiteit en samenwerken zijn kernwaarden binnen onze organisatie. Om dit te realiseren verwachten we het volgende van jou:

 • 38 uur inzetbaar
 • Een collegiale werkhouding, je helpt een ander graag en neemt hierin zelf initiatief
 • Jij neemt geen genoegen met een gemiddeld resultaat en wilt alleen maar beter worden in je werk
 • Kostenbewust
 • Kennis van Audatex


Interesse?

Bel of app Kirsten Bonnier op 06-41198056 of stuur een mail naar kirsten.bonnier@abshhoogvliet.nl.

of