Overslaan naar content

Eerste schadehersteller bij ABS autoherstel Den Elzen Den Haag

Op locatie
 • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Autoschadehersteller / plaatwerker

Functieomschrijving

Uitdeuken, herstellen, vervangen en lassen. Dat zijn werkzaamheden waar je gelukkig van wordt. Omdat je weet dat iedere klus anders is, daag je jezelf elke dag uit om het beste resultaat te leveren. Dat lukt omdat je een vakspecialist bent. En werkt met het beste gereedschap en je eigen gereedschapskar.


Je komt te werken op onze vestiging in Den Haag. Het team bestaat uit 26 gezellige collega’s. Een leuke mix van ervaren collega’s en een leerling die allemaal goed met elkaar samenwerken. Een teken dat de werksfeer goed is. En nieuwe collega’s worden met open armen ontvangen.

Ons gezamenlijke doel is om auto’s weer als nieuw af te leveren. We gaan voor kwaliteit en helpen elkaar. En we blijven in beweging. Zo zijn er al flinke stappen gezet om nieuwe werkprocessen in te voeren. Nu zijn we bezig met het inregelen van een schone, overzichtelijke en geordende werkplaats. Volgens de 5S-methode.

En dat biedt kansen voor jou! Want natuurlijk ga jij meedenken over een efficiënter werkproces. Een mooie kans om bij te dragen aan het succes van je vestiging. En je eigen werkplezier.


De functie

Tijdens de dagstart neem je met elkaar de dag door. Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt. Samen met je collega schadeherstellers zorg je ervoor dat elke auto weer veilig de weg op gaat.

Maar jouw werk gaat verder dan alleen het herstellen van de schade. Voor elke klus maak je voor jezelf een reparatieplan. Hoe begin je de klus? Wat voor apparatuur heb je nodig? Van het uitlijnen van de auto op de richtbank tot het monteren van de carrosserie-, voertuig- en interieurdelen. Jij weet je wel raad!

Door je ruime ervaring als schadehersteller ben je bekend met de algemene taken. Maar we zetten de hoofdtaken nog voor je op een rij.


De hoofdtaken

 • Uitdeuken, herstellen, en eventueel vernieuwen en vervangen van plaatdelen
 • Het richten van carrosserieën
 • Het meten van de werking van in voertuigen aanwezige systemen, installaties en componenten met behulp van meet- en testapparatuur
  (airbag, gordelspanners, brandstofsystemen, ruitmechanismen en navigatiesystemen)

Hoewel het handig is om in het bezit te zijn van een geldig NEN 9140 certificaat (minimaal VOP) is dit geen vereiste. Wat we wel vragen is dat je deze cursus gaat volgen. En andere trainingen. Want persoonlijke groei en ontwikkeling staan bij ons centraal.


Ons aanbod

ABS Den Elzen is echt een familiebedrijf. En dat voel je. Zo ontvang je een persoonlijke felicitatie van Joost (onze directeur) op je verjaardag. En staat hij zelf achter de pannen tijdens onze jaarlijkse stamppot. Ook moet je niet raar opkijken als een directielid een praatje met je komt maken en je vraagt naar de uitslag van je laatste (sport)wedstrijd. We zijn namelijk écht geïnteresseerd in elkaar.

Maar ABS Den Elzen is meer dan alleen gezelligheid. Met meer dan 200 vakmensen en 10 vestigingen zijn we één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland. En we bestaan meer dan 75 jaar. We willen én blijven investeren in nieuwe technieken en gereedschappen. En kunnen je veel bieden op het gebied van arbeidsvoorwaarden en opleidingen.


Concreet

 • Een contract van maximaal 38 uur per week
 • Een salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring
 • Werken met de nieuwste auto’s en merken
 • 27 verlofdagen
 • Een jaarlijkse vitaliteitsbonus van maximaal € 1.000 bruto

Maar de beste arbeidsvoorwaarde die we je bieden is een plezierige werkplek.

Vereisten

Jouw profiel

 • Je hebt een diploma 1e schadehersteller
 • Je hebt voldoende praktijkervaring
 • Je houdt van slim en efficiënt werken


Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en wil je meer informatie? Neem contact op met HR-specialist Dyonne Hartman via onze Whatsapp button op werkenbij@denelzen.nl of per e-mail via werkenbij@denelzen.nl.

of