Overslaan naar content

Ervaren calculator/schademanager bij ABS Autoherstel H. Hoogvliet

Op locatie
 • Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland
 • Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland
 • Oud-Beijerland, Zuid-Holland, Nederland
+2 meer
€ 2.876 - € 4.541 per maandSchademanager / Calculator

Functieomschrijving

Als schademanager begrijp jij als geen ander dat autoschade een stressvolle en vervelende gebeurtenis is voor klanten. Jij weet klanten gerust te stellen en zorgt dat collega’s snel aan de slag gaan om de schade te herstellen door een goede planning. Je kijkt terug op een geslaagde werkdag wanneer de klanten wegrijden met een glimlach.


Wat ga je doen?

Je begint de dag samen met je collega’s om de planning te bespreken. Je helpt gedurende de dag klanten met het opnemen van nieuwe schades. Op basis hiervan maak je een calculatie en wikkel je de schade af met de verzekerings- of leasemaatschappij. Als schademanager zorg je voor de planning en geef je via een duidelijke werkorder instructies over de wensen van de klant zodat de collega’s uit de werkplaats goed hun werk kunnen uitvoeren. Jouw werkdag vliegt voorbij omdat je met veel verschillende partijen samenwerkt. Je bent iemand die collega’s meeneemt in jouw enthousiasme en kennis deelt over het vak. Wanneer een collega ergens niet uitkomt help jij graag een handje, op deze manier vergroten we de expertise binnen ons bedrijf. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit:

 • Het maken en overzicht behouden over de planning
 • Je bestelt de benodigdheden om de schades te bestellen
 • Je zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied en deelt kennis met collega’s


Wat krijg je van ons?

ABS H. Hoogvliet hecht veel waarde aan persoonlijke groei en moedigen je daarom aan om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Als je de ambitie hebt om een opleiding te volgen, dan is dit altijd bespreekbaar. Elk kwartaal bespreken we jouw individuele doelen en hoe je deze kunt bereiken. Als je deze doelen behaalt, kun je rekenen op een mooie bonus. Je kan rekenen op:

 • Uitzicht op een vast contract
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • De mogelijkheid om een opleiding te volgen
 • Elk kwartaal een bonus als de gestelde doelen behaald zijn


Over ons

ABS H. Hoogvliet is een familiebedrijf met vestigingen in Barendrecht, Oud-Beijerland en Spijkenisse. Het is onze missie om elke klant te ontzorgen met kwalitatief en veilig autoschadeherstel. Door structureel te investeren in de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers behoren wij tot de top van autoschadeherstel bedrijven. We doen dit met een betrokken en gemotiveerd team waarmee we ambassadeurs maken van onze opdrachtgevers. Wij worden door leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeraars en particulieren erkend als dè betrouwbare en deskundige partner in kwalitatief en veilig schadeherstel. Daar zijn we trots op!

Wij werken vanuit onze modern uitgeruste werkplaatsen samen met ruim 50 collega’s. De sfeer is informeel, collegiaal en ambitieus. We staan klaar voor elkaar en delen kennis met elkaar. We moedigen je aan om de beste in je vak te worden en je expertise te verbreden doormiddel van opleidingen en trainingen aan te bieden. We investeren constant in onze organisatie en medewerkers, dat zie je terug in ons werk. Samen zorgen we er elke dag voor dat klanten weg rijden met een auto die er weer als nieuw uitziet. We sluiten de week regelmatig gezellig af. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen met plezier naar het werk komt!

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

Als schademanager heb je veel contact met verschillende partijen. Van klanten met schade tot aan verzekeraars en leasemaatschappijen. Jij weet anderen te begeleiden en te inspireren doordat je sociaal en communicatief sterk bent. Je krijgt energie van het werken met verschillende mensen en hen te helpen. Om dit waar te maken verwachten wij het volgende van jou:

 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Ervaring met Audatex en backoffice pakketten zoals Delta/W


Interesse?

Bel of app Kirsten Bonnier op 06-41198056 of stuur een mail naar kirsten.bonnier@abshhoogvliet.nl

of