Overslaan naar content

Schademanager bij ABS Autoherstel Den Elzen Leiden

Op locatie
 • Leiden, Zuid-Holland, Nederland
Schademanager / Calculator

Functieomschrijving

Je begrijpt dat autoschade stressvol kan zijn. Daarom neem je de tijd om klanten te helpen en stel je ze met jouw vriendelijke woorden en vakkennis gerust. Het is voor jou belangrijk om onze klanten met een glimlach te zien vertrekken. Wanneer je de volgende dag een positieve (Google) recensie leest, weet je dat je het verschil hebt gemaakt. En ga je tevreden verder met het volgende dossier.


Schademanager, Leiden

Je komt te werken in Leiden. Een mooie vestiging met een groot parkeerterrein. Dat is praktisch voor onze klanten, maar ook voor jou als je met de auto komt.

In jouw rol als schademanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je werkt nauw samen met je twee schademanager collega’s en de vestigingsmanager.

Het team in de werkplaats bestaat uit 14 medewerkers. Een mix van jong talent en ervaren collega’s. Sommige collega’s hebben al meer dan 25 jaar ervaring, dat zorgt voor een stabiele basis. En professioneel en informeel gaan bij ons prima samen.


De functie

Tijdens de dagstart nemen jullie met elkaar de dag door. Hoeveel klantafspraken staan er bijvoorbeeld ingepland? Wat gaat er afgeleverd worden? En komen we uit met het vervangend vervoer? Samen verdeel je de taken.

Je neemt autoschades op. Je plant samen met de klant de herstelafspraak in. En je bestelt de benodigde onderdelen. Tenslotte maak je een correcte eindcalculatie voor de opdrachtgever. Tussentijds houd je de klant op de hoogte van het verloop van de werkzaamheden. Dit doe je allemaal voor een goede dienstverlening en uiteindelijk een blije klant.

Omdat je minimaal drie jaar ervaring hebt, weet je wat er als schademanager van je verwacht wordt. Maar we zetten de hoofdtaken nog even voor je op een rij.


De hoofdtaken

 • Het opnemen en compleet maken van schadedossiers
 • Het maken en aanbieden van eindcalculaties aan opdrachtgevers
 • Het afwikkelen van taxaties en total loss dossiers

Dat je voor deze functie flexibel moet zijn, is je bekend. Terwijl je met zorg een herstelde auto aan een klant aflevert, zie je in je ooghoek de berger alweer aankomen. Dat maakt je niet van slag. Integendeel. Deze afwisseling geeft je energie. 


Ons aanbod

ABS Den Elzen is echt een familiebedrijf. En dat voel je. Zo ontvang je een persoonlijke felicitatie van Joost (onze directeur) op je verjaardag. En hij staat zelf achter de pannen bij onze jaarlijkse stamppot. Ook moet je niet raar opkijken als een directielid een praatje met je komt maken en je vraagt naar de uitslag van je laatste (sport)wedstrijd. We zijn namelijk écht geïnteresseerd in elkaar.

Maar ABS Den Elzen is meer dan alleen gezelligheid. Met meer dan 200 vakmensen en 10 vestigingen zijn we één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland. En we bestaan meer dan 75 jaar. We willen én blijven investeren in nieuwe technieken en gereedschappen. En kunnen je veel bieden op het gebied van arbeidsvoorwaarden en opleidingen.


Concreet

 • Een contract van maximaal 38 uur per week
 • Een salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring
 • 27 verlofdagen
 • Op maat gemaakte werkkleding
 • Een jaarlijkse vitaliteitsbonus van maximaal € 1.000 bruto

Maar de beste arbeidsvoorwaarde die we je bieden is een plezierige werkplek.

Vereisten

Jouw profiel

 • Je bent MBO werk- en denkniveau
 • Je hebt autotechnische kennis
 • Je hebt een geldig Audatex certificaat
 • Je hebt kennis van verzekerings- en expertiseaspecten
 • Je bent collegiaal


Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en wil je meer informatie? Neem contact op met HR-specialist Dyonne Hartman via 06-48611468 of per e-mail via werkenbij@denelzen.nl.

of