Overslaan naar content

Voorbewerker/spuiter bij ABS autoherstel Den Elzen Capelle a/d IJssel

Op locatie
 • Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Voorbewerker / autospuiter

Functieomschrijving

Beschouw jij het schuren, plamuren en spuiten van auto’s als ware kunst? Lever je graag echt vakmanschap? En werk je graag met de nieuwste spuitpistolen, de beste lakken en de modernste technieken? Dan bieden wij je een baan waarin je iedere dag kunt doen wat je het liefste doet: auto’s voorbewerken en spuiten!


Je gaat aan de slag in Capelle aan den IJssel, onze nieuwste locatie. Deze vestiging kent een fijne werkomgeving met een groot parkeerterrein voor de deur. Dat is handig voor onze klanten, en voor jezelf als je met de auto komt.

Het team in de werkplaats bestaat uit een mix van jong talent en ervaren vakmensen. Sommige collega’s hebben al meer dan 25 jaar ervaring, en dat zorgt voor stabiliteit. Er wordt veel gelachen én niet alleen tijdens het werk. Als de zon schijnt, sluiten we de werkweek af op het zonnige terras.


De functie

Tijdens de dagstart neemt de vestigingsmanager de dag door. Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt. Samen met de andere teamleden ben je verantwoordelijk voor het voorbewerken en spuiten van de auto’s. En voor een nette werkomgeving. Want we werken volgens de 5S-methode. Dus je werkt in een opgeruimde werkplaats en een brandschone mengruimte.

Jouw functie kent een dynamische routine waarbij je wisselt tussen verschillende taken. Deze afwisseling betekent dat je de ene keer bezig bent in de spuitcabine en de andere keer met voorbereidende werkzaamheden.

Je weet wat de algemene taken van een voorbewerker/spuiter zijn, want je doet dit werk al minimaal 3 jaar. Maar we zetten de hoofdtaken voor je op een rij.


De hoofdtaken

 • Aanmaken van lakken
 • Grondverf aanbrengen
 • Voertuigen spuiten
 • Afplakken/maskeerwerkzaamheden

Als autospuiter doe je meer dan alleen voorbewerken en auto’s spuiten. Je beheert de voorraad van spuitproducten. Ook denk je graag mee over een efficiënter werkproces. Een mooie kans om bij te dragen aan het succes van je vestiging. En aan je eigen werkplezier.


Ons aanbod

ABS Den Elzen is echt een familiebedrijf. En dat voel je. Zo ontvang je een persoonlijke felicitatie van Joost (onze directeur) op je verjaardag. En staat hij zelf achter de pannen tijdens onze jaarlijkse stamppot. Ook moet je niet raar opkijken als een directielid een praatje met je komt maken en je vraagt naar de uitslag van je laatste (sport)wedstrijd. We zijn namelijk écht geïnteresseerd in elkaar.

Maar ABS Den Elzen is meer dan alleen gezelligheid. Met meer dan 200 vakmensen en 10 vestigingen zijn we één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland. En we bestaan meer dan 75 jaar. We willen én blijven investeren in nieuwe technieken en gereedschappen. En kunnen je veel bieden op het gebied van arbeidsvoorwaarden en opleidingen.


Concreet

 • Een contract van maximaal 38 uur per week
 • Een salaris passend bij jouw leeftijd en ervaring
 • Werken met een volgelaatsmasker en de nieuwste spuitpistolen
 • 27 verlofdagen
 • Een jaarlijkse vitaliteitsbonus van maximaal € 1.000 bruto

Maar de beste arbeidsvoorwaarde die we je bieden is een plezierige werkplek.

Vereisten

Jouw profiel

 • Je hebt een diploma voorbewerker/autospuiter
 • Je hebt een geldig CVA-certificaat of wilt dit halen
 • Je hebt een geldig NEN 9140 certificaat (minimaal VOP) of wilt deze training halen


Interesse?

Spreekt deze vacature jou aan en wil je meer informatie? Neem contact op met HR-specialist Dyonne Hartman via onze Whatsapp button op werkenbij@denelzen.nl of per e-mail via werkenbij@denelzen.nl.

of